PROGRAM LATIHAN MOTIACTION

Kenapa Anda Perlu Pilih Motiaction?

Bukan Program Motivasi

 • MotiAction adalah tidak sama dengan kursus Motivasi yang biasa anda hadiri. Jika motivasi bermaksud Motif dan Visi yang biasanya berakhir dengan ilusi. Tetapi sebaliknya MotiAction ialah Motif dan Tindakan dimana dalam program latihan ini minda dan hati anda akan ditransform atau diubah seperti minda dan hati serta tindakan seperti usahawan berjaya.

Teknik Terapi Psikologi

 • Program latihan MotiAction ini menggunakan kaedah Terapi psikologi, teknik lontaran dan seruan suara serta pergerakan tubuh untuk mengubah minda dan hati serta membentuk sikap positif  dan memasukkan 7 prinsip jati diri dan 7 langkah tindakan dimana dalam terapi psikologi ini anda akan diberikan penawar untuk menghapuskan sikap-sikap negatif dan seterusnya anda akan sentiasa berjaya menewaskan dan mengawal musuh dalam diri anda sendiri yang terletak dalam minda dan hati iaitu sikap negatif dalam minda dan bisikan-bisikan jahat dalam hati. Sebab kita tahu bahawa musuh utama yang menggagalkan usaha ialah sikap atau atitude diri kita sendiri, ini mestilah dibetulkan terlebih dahulu. Proses membetulkan dan mentransformasi ini berkonsepkan program realiti atau praktikal dimana 70% ianya dilakukan sendiri oleh peserta dengan bimbingan Jurulatih yang pakar dan berpengalaman.

DISEDIAKAN MODUL/PRAKTIKAL BIZ SEBENAR

 • Anda juga akan disediakan modul bisnes atau tempat latihan sebenar untuk anda mempraktikkan segala prinsip, ilmu formula dan teknik yang telah diajar oleh jurulatih dalam program Latihan MotiAction. Dengan modul yang disediakan ini anda boleh mempertingkatkan lagi skill tindakan bisnes, lagi dan lagi dan lagi sehinggalah anda cukup mahir berbisnes dan secara tidak langsung sebenarnya anda akan berjaya melengkapkan modul bisnes yang diberikan itu berfungsi secara automatik menjana pasif income untuk diri anda.

Dalam program latihan MotiAction ini juga anda akan diingatkan tentang impian hidup anda yang ingin anda capai dari segi kewangan.

 

 • Pendapatan bulanan berapa ribu, mungkin RM 50,000.
 • Simpanan tunai di Tabung Haji mungkin RM 1juta minima.
 • Memiliki rumah sendiri berharga RM 700,000 hingga RM 1 juta.
 • Memiliki kereta RM 500,000.
 • Mahu pergi haji dan umrah.
 • Mahu melancong ke Eropah dan seluruh dunia.

Insya Allah didalam program latihan MotiAction [PLMA] anda akan diubah minda hati dan diberikan juga modul penyelesaian yang sistematik, langkah demi langkah untuk mencapai impian anda itu.

JURULATIH MOTIACTION

“Tiada apa yang dapat menghalang
impian menjadi jutawan melainkan
kematian”

Nama : Hj Ishak Bin Basiran

Asal : Sabak Bernam, Selangor

Jawatan : CEO Biorich Marketing, CEO Bioasli Trading, CEO Desaku Trading

Pengajian Tinggi : Ijazah Sarjana Kepujian Kejuruteraan Mekanikal [B.Eng.(Hons)(Mech.Eng)] (UiTM),   Diploma Kejuruteraan Mekanikal (UTM)

 

 • Pernah berkhidmat di syarikat USA, Korea dan Jepun sebagai jurutera.
 • Terpilih menjadi ahli panel , membahaskan program Ijazah Keusahawanan dan Peruncitan untuk Politeknik seluruh Malaysia.
 • Dijemput oleh UiTM, UKM dan SMECorp sebagai penceramah dalam program Motivasi
 • Mewakili Malaysia ke Seoul Korea di persidangan APEC untuk membentangkan  kejayaan bisnes online dan mewakili Malaysia ke persidangan Business di Jeddah, Arab Saudi dan lain-lain.

Login

Reset Your Password